Historie

Het oude pand aan de Ceintuurbaan

Autobedrijf Doornink startte op 23 februari 2004 aan de Ceintuurbaan 209 in Deventer. Eigenaar Erik Doornink droomde al jaren van een eigen bedrijf en toen de gelegenheid zich voor deed om dit pand te huren, aarzelde hij dan ook geen moment. 
Erik had bij de start van zijn eigen bedrijf zijn sporen in de autotechniek al ruimschoots verdiend: in de jaren daarvoor had hij, eerst als monteur en later als chef werkplaats, gewerkt bij enkele gerenommeerde dealers in de regio en een grote occasionspecialist in Deventer.

Echtgenote Jessica was altijd werkzaam geweest in de beleids- en managementondersteuning in de non-profit sector en nam ontslag als management assistente bij de Penitentiaire Inrichtingen Achterhoek, om zo de zorg voor hun dochtertje te kunnen combineren met het opstarten van het nieuwe bedrijf.

Dat dat goed is gelukt bewijst het feit wel dat we in de afgelopen zes jaar fors uit ons jasje zijn gegroeid. Met steeds meer tevreden klanten werd de ‘pijpenla’ aan de Ceintuurbaan te klein. Uiteindelijk leidde dit begin mei 2010 tot de verhuizing naar een ruimer pand aan de Elbingstraat 6, op het Industrieterrein Kloosterlanden.