Over ons

Autobedrijf Doornink is een universeel BOVAG-garagebedrijf, dat gerund wordt door het echtpaar Erik en Jessica Doornink. In de afgelopen jaren is, mede dankzij alle positieve mond-tot-mondreclame (waar we onze klanten erg dankbaar voor zijn!), een uitstekende naam opgebouwd. Begonnen als eenmansbedrijfje met een beperkt servicepakket, is er inmiddels een allround bedrijf ontstaan waar u terecht kunt voor alle reparaties (ook electronica), APK, onderhoud, aircoservice en de aan- en verkoop van occasions. Binnen ons bedrijf zijn nu twee monteurs en een stagiair werkzaam.

Ondanks al deze vooruitgang en uitbreiding proberen we wel altijd vast te houden aan wat ons groot heeft gemaakt: goede service, een persoonlijke benadering, hoge kwaliteit, eerlijkheid en een scherpe prijs. We investeren continu in zowel scholing als het up to date houden van onze (uitlees)apparatuur, zodat we altijd de beste service kunnen verlenen.

We zijn RDW-erkend en aangesloten bij de BOVAG/afd. ABA en de Nationale Autopas. Er kan gebruik worden gemaakt van een leenfiets dan wel (in overleg en op afspraak) een leenauto of een haal- en brengservice.